Farnborough International Airshow başladı! Farnborough International Airshow başladı!

Chicago'da gerçekleşen 2024 NRA Gösterisi, geleceğe odaklandı ve katılımcılara hızla gelişen restoran sektöründe kısa ve uzun vadeli planların nasıl geliştirileceği konusunda rehberlik sundu. Fuar dört gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı.

Restaurant365'in CEO'su Tony Smith, "2030'a Yolculuk - Yemek Hizmetinin Geleceğini Tahmin Etmek" başlıklı oturumda, katılımcılara insanların verileri nasıl kullandıklarını düşünmelerini önerdi. Günümüz tüketicilerinin akıllı saatlerinden yemek yerken ve egzersiz yaparken büyük miktarda veriye erişebildiğini belirtti. Smith, restoran endüstrisinde verilerin henüz yeterince kullanılmadığını düşünse de bu durumun değişeceğine inanıyor ve verilerin, restoran işletmelerinde daha iyi kararlar alınmasına yardımcı olacağını vurguladı.

Gıda fütüristi Liz Moskow, gelecekteki sektör trendlerini beş unsur altında topladı: kolaylık için özlem, deneyim arzusu, macera iştahı, sağlıklı yaşam için irade ve sürdürülebilirliğe yönelik samimiyet. Kolaylığın, işleri daha hızlı ve kişiselleştirilmiş hale getirme eğiliminde olduğunu belirtti.

Yapay zekanın (AI) restoran endüstrisi için önemine değinen Smith, yapay zekanın sadece bir moda olmadığını, aksine işletmelerin performansını artırabileceğini savundu. Ayrıca, yapay zekanın çalışanların eğitimini hızlandırabileceğini ve işgücü devrini azaltabileceğini vurguladı.

Gusto'nun kurucusu Nate Hybl, insanlara yatırım yapmanın önemini vurgulayarak, daha mutlu ekip arkadaşlarının daha iyi konuk deneyimleri ve artan gelirler sağlayabileceğini belirtti.

2024 NRA Gösterisi, 18-21 Mayıs tarihleri arasında Chicago'daki McCormick Place'de gerçekleşti.

Editör: Sude Yılmaz