Gıda ve içecek işleme teknolojileri sektörünün dünyadaki en prestijli buluşmalarından biri olan Foteg İstanbul 2025, HKF Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla İstanbul Fuar Merkezi 5. ve 6. salonlarda 17. kez kapılarını açtı. 24 – 26 Nisan tarihleri arasında 3 gün boyunca sektöre ev sahipliği yapacak olan Foteg İstanbul – Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, en son teknolojileri, yenilikleri ve iş birliği fırsatlarını bir araya getiriyor.
2003 yılından bu yana düzenlenen fuar; et, süt, unlu mamuller, meyve ve sebze işleme makineleri, içecek üretiminde kullanılan şişeleme, dolum, pastörizasyon ve fermentasyon ekipmanları, gıda ve içecek paketleme teknolojileri, baskı ve etiketleme sistemleri, hijyen ve kalite kontrol çözümleri, soğuk zincir depolama ekipmanları ile ürün aktarım sistemleri gibi birçok farklı alanı kapsayan son teknoloji ürünleri sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.
Foteg İstanbul 2025, sadece bir ticaret platformu değil, aynı zamanda küresel iş bağlantılarının kurulmasına olanak tanıyan stratejik bir buluşma noktası olmayı hedefliyor. Hem yerel hem de uluslararası sektör liderlerinin bir araya geldiği fuarda, Türk Cumhuriyetleri, Kuzey Afrika ve Avrupa ülkelerinden gelen Alım Heyetleri, katılımcı firmaların ihracat potansiyelini artıracak, küresel pazarlara erişimlerini kolaylaştıracak.
Bu yıl da yenilikçi ürün ve teknolojilerini sergilemek üzere sektörde öncü firmalardan oluşan güçlü bir katılımcı listesine sahip olan Foteg İstanbul 2025’e dair detaylı listeye ulaşmak için resmi web sitesi ziyaret edilebilir.
Ziyaretçiler İçin Büyük Fırsatlar Sunuyor
Ziyareti ücretsiz olan Foteg İstanbul, gıda ve içecek işleme endüstrisi profesyonellerine yerli ve yabancı üreticilerle birebir görüşme, iş ağlarını genişletme, en son teknolojileri yakından inceleme ve işletmeleri için en uygun çözümleri yerinde değerlendirme imkânı sunuyor.
Foteg İstanbul 2025;
ASÜD – Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği,
ETBİR – Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği,
MEYED – Meyve Suyu Endüstrisi Derneği,
TMMOB – İstanbul Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve
SETBİR – Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği
gibi sektörün güçlü kuruluşlarının desteğiyle daha da güçlendi.



